Wednesday, September 16, 2009

BERBUKA PUASA PAKATAN RAKYAT


Inilah Situasi Yang Paling DiBenci Oleh Umno dan BN Selama ini..!!

Kehadiran YB ADUN Teja,Chang Li Kang (Baju Hitam) bersama rombongan beliau dari PKR ke Majlis Berbuka Puasa di Masjid Jamek lama Gopeng malam tadi,menambahkan kemesraan hubungan antara kaum dalam Parti PR.

Majlis begini tidak pernah berlaku sebelum ini.Apabila Umno dan kerabat mereka dalam BN,sentiasa memfitnah dan menggambarkan kepada masyarakat bukan islam di negara ini bahawa PAS adalah suatu parti yang Extrem,Pelampau dan Pengganas telah menjadikan PAS terpinggir dan dijauhi oleh kaum cina dan India untuk seketika lamanya.

Kini,segala Fitnah yang dilemparkan oleh media Umno hilang seperti ditiup angin sebelum hujan dan lenyap apabila turunnya hujan kebenaran.

Gambaran yang kita lihat ini,adalah pancaran kebenaran Islam yang sebenarnya,Yang dapat menghubungkan masyarakat pelbagai kaum dalam satu komuniti yang penuh keadilan,yang selama ini cuba dipadamkan oleh tangan-tangan jahat Umno dan BN.


YB Chang Li Kang sempat beramah mesra dengan salah
seorang jemaah yang turut hadir dalam program berbuka ini.


Riak Wajah yang kelihatan ceria..menggambarkan kepada
kita akan kejayaan program ini.Ahli Rombongan YB sempat
bergambar bersama AJK Masjid
dan masyarakat setempat
sebelum majlis bersurai.InsyaAllah hubungan yang terjalin

ini akan menghasilkan suatu anjakan paradigma dalam
politik tanah air sedikit masa lagi...Takbirrrr


HANCOR UMNO...

2 comments:

Lagu Jihad


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
Renungan : "Jika kamu menolong (agama) Allah, nescaya Dia akan menolongmu dan meneguhkan kedudukanmu" ~Surah Muhammad, ayat 7