Monday, February 1, 2010

Kak Midah gelabah dengan laman web Malaysiakini

Kak Midah (YB Hamidah Osman, Adun BN Sg Rapat) melatah lagi. Kali ini dengan laman web Malaysiakini.com pula.

Kak Midah marahkan laman web tersebut kerana menyiarkan kenyataannya mengenai wanita tidak boleh menjadi Menteri Besar Perak, apatah lagi daripada kaum Cina. Seperti biasa, Kak Midah yang mudah gelabah telah menyerang laman web tersebut melalui blognya dan juga komen-komen balas palayar laman web tersebut melalui akhbar Sinar Harian edisi Perak. Dan yang lebih meloyakan apabila PAS dipersalahkan kerana dikatakan sebagai sumber kepada berita tersebut.

Kak Midah, oh Kak Midah. Selalu buka mulut tanpa berfikir terlebih dahulu. Akhirnya, semua pihak dipersalahkannya......kecuali DIRInya sendiri. Patutlah orang Batu Gajah memanggilnya sebagai Adun Jamban.

Bagi pihak Pemuda Pas Gopeng, tiada apa yang perlu diperkatakan mengenai telatah gelabah Kak Midah yang sudah menjadi mainan penduduk di Dun Sg Rapat. Ikutilah komen-komen daripada pelayar di laman web Malaysiakini mengenai gelabah Kak Midah kali ini.

No comments:

Post a Comment

Lagu Jihad


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
Renungan : "Jika kamu menolong (agama) Allah, nescaya Dia akan menolongmu dan meneguhkan kedudukanmu" ~Surah Muhammad, ayat 7